Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Održana redovna godišnja Skupština Češke besede Lipovljani

26 Velj 2018
10320 puta

Češka beseda općine Lipovljani u subotu je održala  svoju redovnu godišnju Skupštinu u Društvenom domu u Lipovljanima. Članovi udruge jednoglasno su usvojili izvješća o prošlogodišnjem radu i financijskom poslovanju, te donijeli Plan rada i financiranja za 2018. godinu.

Prošla godina bila je bogata nastupima u Lipovljanima i drugim mjestima diljem Hrvatske te drugim aktivnostima, svi gosti Skupštine pohvalili su rad sadašnjeg vodstva Češke besede Lipovljani.
Predsjednik Češke besede Lipovljani Marijan Kadliček zahvalio se svima na dolasku, posebno svojim vrijednim članovima i umjetničkim grupama te iznad svega svojoj dopredsjednici Vjeri Ožoga.

Na Skupštini je dodijeljeno Priznanje Mirku Knjižeku dugogodišnjem predsjedniku Češke besede za uspješan dugogodišnji rad.
Mirko Knjižek obratio se povodom primljenog Priznanja ne krijući svoje zadovoljstvo što je njegov dugogodišnji rad ostavio tragove te istaknuo kako je sretan zbog uspješnog rada Češke besede Lipovljani.
Na kraju je rekao da će do kraja svoga života biti aktivan član Češke besede Lipovljani koliko mu zdravstveno stanje bude dopuštalo.
Svojom nazočnošću su uveličali i podržali rad Češke besede, Načelnik Općine Lipovljani Nikola Horvat, zamjenik gradonačelnika Novske Siniša Kesić i u ime Turističke zajednice Novske Ivana Kuzlić.

Nakon radnog dijela Skupštine nastupio je kulturno umjetnički program u kojem su sudjelovali domaćini i gosti iz Češke besede Sisak.

 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ads1 top right