Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Inicijativni sastanak o osnivanju Ogranka Društva hrvatskih književnika

14 Velj 2018
10253 puta

U prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak u ponedjelja je održani nicijativni sastanak o osnivanju Ogranka Društva hrvatskih književnika na području Sisačko-moslavačke županije.

Sastanku su nazočili predsjednik Društva hrvatskih književnika Đuro Vidmarović, Božica Brkan članica Upravnog odbora DHK te članovi Društva hrvatskih književnika iz Siska, Lekenika i Novske.

Predsjednik Društva hrvatskih književnika Đuro Vidmarović je istaknuo kako je u Novskoj gradonačelnik Marin Piletić podržao inicijativu osnivanja Ogranka te pružio svu potrebnu pomoć.

Predstavnik SMŽ Darijan Vlahov pročelnik za prosvjetu, kulturu i sport i Ivica Rendulić zamjenik gradonačelnice Grada Siska također su pozdravili ovu inicijativu i ponudili podršku u ime Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska.
Predsjednik Đuro Vidmarović je istaknuo vrijednost institucije Društva hrvatskih književnika koja će sljedeće godine obilježiti 120 godina svoga djelovanja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right