Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

"Zimski salon" – zajednička izložba DLAN-a

05 Sij 2018
10431 puta

Članovi Društva likovnih autora Novska započeli su 2018. godinu sa zajedničkom izložbom pod nazivom "Zimski salon", koja je postavljena u Galeriji Pučkog otvorenog učilišta Novska. Otvorenje izložbe održano je u četvrtak, 4. siječnja pred mnogobrojnim članovima i ljubiteljima umjetnosti. Svečanost otvorenja izložbe uljepšali su stihovi Dobriše Cesarića, a izložbu je otvorila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Valentina Opić.

Od početka šezdesetih godina prošlog stoljeća, od kada je započeo s radom, pod nazivom Društvo likovnih amatera Novske djelovalo je u raznim oblicima. Od 10. travnja 2014. godine pod nazivom Društvo likovnih autora Novske okuplja akademske, amaterske, likovne i druge umjetnike koji žive i djeluju na području Grada Novske. Vrlo su aktivni i sudjeluju na raznim manifestacijama i događanjima u organizaciji Grada Novske, kako je istaknuo predsjednik DLAN-a Žan Žafran.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right