Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Mara Doljak predstavila knjigu "Moj Camino – Šetnja u dubine sebe"

06 Pro 2017
1315 puta

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ante Jagar u ponedjeljak, 4. prosinca autorica Mara Doljak predstavila je svoju knjigu pod nazivom "Moj Camino – Šetnja u dubine sebe".

Kao uvod, ravnateljica knjižnice Darija Jež pozdravila je sve nazočne posjetitelje i predstavila autoricu koja je istaknula kako je Camino priča za svakoga drukčija. Svatko ga doživi na svoj način, a ja bih o njemu mogla pričati valjda 31 dan, koliko dugo sam hodala, upoznavala hodočasničke putove, ljepotu krajolika kojima sam prolazila zajedno s ostalim hodočasnicima – kaže Zagrepčanka Mara Doljak, magistra farmacije i vlasnica tvrtke "Aromara", o svom prošlogodišnjem iskustvu hodočašćenja na Camino de Santiago, rutom kojom prolaze vjernici iz cijeloga svijeta, a vodi do Santiaga de Compostele, grada gdje je grob Svetog Jakova.

Nazočni posjetitelji pomno su pratili vrlo opsežni prikaz hodočasničkog puta do Santiaga de Compostele.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right