Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Izložba Branke Vrbanić i Borislava Tutića

06 Stu 2017
139 puta

Zajednička izložba slika Branke Vrbanić i Borislava Tutića, članova Popovačke udruge likovnih stvaratelja "Moslavački štrk", otvorena je u galeriji Pučkog otvorenog učilišta Novska, u ponedjeljak, 30. listopada.

Branka Vrbanić rođena je 1956. u Zagrebu. Tematika njezinih slika proteže se od mrtve prirode, pejzaža, portreta i aktova, dok u tehnikama koristi suhi pastel, akvarel, ulje i akrilik. Borislav Tutić samostalno rijetko izlaže, koristi uglavnom olovku, kredu i ulje na papiru, akvarel, a u zadnje vrijeme slika akrilnim i uljanima bojama.

Uz nazočnost mnogobrojnih ljubitelja likovne umjetnosti izložbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Marija Kušmiš. Ljepotu slika upotpunio je glazbeni broj koji je izvela Ivana Kuliš, učenica Glazbene škole u Novskoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right