Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Prva samostalna izložba autorice Vesne Šepović "Kaos u mojoj glavi"

01 Ožu 2017
667 puta

Prva samostalna izložba "Kaos u mojoj glavi" autorice Vesne Šepović otvorena je u petak, 24. veljače u Galeriji pučkog otvorenog učilišta Novska.
Na svojoj prvoj izložbi slikarica Vesna Šepović predstavila je oko 40-ak autorskih djela. Autorica je odabrala slikarsku tehniku akril na platnu koja joj je omogućila ostvarenje unutarnje slikarske vizije.
Unatoč lošim vremenskim prilikama, otvorenju izložbe nazočio je veliki broj posjetitelja i ljubitelja umjetnosti koji su svojim dolaskom dali potporu autoričinom likovnom izražaju -apstrakcijama i ekspresionizmu.
Vesna Šepović je rođena u Novskoj, a živi s obitelji u Jasenovcu. Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi autorica se zahvalila svima na dolasku, a najviše svojoj obitelji koja joj je potpora u istraživanju likovne umjetnosti. Slikanjem i crtanjem se bavi od rane mladosti, a ozbiljnije je zaronila u likovne vode prije sedam godina u slikarskoj grupi iz Lipovljana, danas poznatoj pod nazivom SOL (Slikari Općine Lipovljani), a u DLAN-u je od prosinca 2016. godine.
Izložbu je otvorio u ime gradonačelnika Vlade Klasana, zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević koji je zaželio autorici puno uspjeha u umjetničkom izričaju i zahvalio svima na dolasku, naglasivši kako je kultura visoko na ljestvici prioriteta Grada Novske. Novska postaje kulturno središte, a uskoro će novljanski umjetnici dobiti adekvatan prostor za svoje likovne radove u Zavičajnom muzeju Grada Novske - istaknuo je zamjenik gradonačelnika Mihaljević.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right